Aanmelden Peuterstap

 

Peuterstap - 5 ochtenden geopend! Voor kinderen vanaf 2 jaar.

In 2014 is Fiers Kindontwikkeling en kinderopvang gestart met Peuteractiviteiten, 5 ochtenden en 2 middagen in de week vinden  er peuteractiviteiten bij de peuterspeelzaal op school plaats. Dat houdt in dat er op alle ochtenden(dus 5 dagdelen), van 8.15-12.15  opvang voor kinderen tussen 2 en 4 jaar  gerealiseerd is. En op 2 middagen, de dinsdag en donderdagmiddag van 12.30-16.30 uur.

Deze site is bedoeld om u een beeld te geven van wat u en uw kind kunnen verwachten van het verblijf op Peuterstap. Met onbeantwoorde vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij de pedagogische medewerkers van uw kind of bij Ageet van Dijken en/of Linda Oldenhuis onder telefoonnummer 0524 - 516182. Voor al uw financiële vragen kunt u ons mailen op fz.peuters@fiers.nu

Uiteraard staan wij altijd open voor opmerkingen en aanvullingen. Wij wensen u en uw kind veel speelplezier toe op “Peuterstap”!

Het registratienummer in het Landelijk Register Kinderopvang  is: 188605757

Voor meer informatie over  peuterspeelzalen, voor- en naschoolse opvang en diverse activiteiten verwijzen wij u naar site van Fiers Kindontwikkeling en Kinderopvang. Klik hier voor alle informatie.

De netto kosten voor kinderopvang worden bepaald door het bruto uurtarief, het aantal uren per maand en de kinderopvangtoeslag. De belastingdienst vergoedt een deel van de opvangkosten, middels deze inkomstenafhankelijke kinderopvangtoeslag. Om een indicatie te krijgen van de netto opvangkosten per maand in uw situatie, kunt u onze rekentool gebruiken (zie hieronder).

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....