Peuterstap werkt met de ouderapp van Kidskonnect. Via de Konnect app kunt u foto's bekijken die op de groep gemaakt zijn. Het schriftje lezen, berichten van medewerkers lezen en zelf een berichtje sturen. Ook kunt u hier diverse toestemmingen instellen en worden hier de nieuwsbrieven gepubliceerd. Het aanvragen van een (extra) dagaandeel of ruilen en afwezig melden kan ook heel gemakkelijk via deze app.   

Aanmelden extra dagdelen

U kunt een aanvraag doen voor een extra dagdeel. Dit kan 90 dagen vooruit. De aanvraag wordt binnen 2 werkdagen beoordeeld.

Afwezig:

U kunt uw peuter afwezig melden voor:

  • Ziekte
  • Vakantie
  • Overige

Hieronder nog wat extra informatie over het ruilbeleid van Peuterstap:

Ruilen en tegoeden 

Via de ouderapp van Konnect kunt u een aanvraag doen voor een dagdeel ruilen en/of uw peuter afwezig melden. Dit kan maximaal 3 dagdelen per jaar.  U heeft de mogelijkheid om een dagdeel te ruilen. De afwezige dag kunt u direct ruilen voor een aanwezige dag.  

Afwezigheid

Wanneer u uw peuter afwezig hebt gemeld door bijvoorbeeld ziekte of vakantie mag u deze afwezige dag ruilen tegen een andere dag. U hoeft niet meteen te beslissen wanneer die aanwezige dag dan is. U ontvangt direct een tegoed in de ouderapp. Het tegoed is geldig 30 dagen voor de afwezige dag en 90 dagen geldig na de afwezige dag. Daarna vervalt het tegoed. Voor het ontvangen van een tegoed moet de afwezigheid wel doorgegeven zijn en half uur voor aanvang dagdeel. Voor de ochtend is dit vóór 07:45 en voor het middagdeel is dit vóór 12.15 uur. 

Door het tegoed in te zetten wordt de afwezige dag verrekend. Wanneer alle 3 opgebouwd tegoeden verrekend zijn, worden de afwezige dagen wél in rekening gebracht.  

Kidskonnect logo